Yokohama dekk til bilen din.

tires8

Yokohama-dekk og mer finnes i mange detaljhandels- og grossistsentre i Storbritannia. Forhandlere inkluderer Yokohama YPT Co., Ltd., Vacu-Lug Traction Tire Co., Ltd., National Tire and Car Care og Electronic Tire.

Yokohama Tyre er et datterselskap av morselskapet Yokohama Rubber Company, etablert i 1917. Selskapet er enestående i det globale dekkmarkedet fordi det tilbyr innovativ dekkteknologi som overskrider grensen. Yokohama produserer mer enn 50 millioner dekk hvert år, og kvaliteten er anerkjent globalt. Uansett sikkerhet, miljøbevissthet eller ytelse, har produsenten alltid vært i front. I tillegg tilbyr Yokohama Tire dekkløsninger som kan brukes i alt vær og samme sesong, solfylt sommer eller kald vinter. Disse dekkene er installert som originalutstyr i flere ledende bilmerker, inkludert Lexus, Audi, Volkswagen, Toyota, Porsche, Nissan, Mercedes, etc.

Dekk | Sommerdekk


Yokohama har mange grener over hele verden, og Storbritannia er ikke noe unntak. Det er forskjellige distributører og forhandlere av dekk, som tilbyr forskjellige typer produkter på forskjellige steder. Bildekkdekategoriene som tilbys av forhandlerne inkluderer Yokohama høykvalitets bildekk, Yokohama bildekk, Yokohama energi- og energisparende dekk, Yokohama originaldekk, Yokohama dekk med høy ytelse, Yokohama anleggsmonterte dekk, Yokohama flerbruksdekk, Yokohama eksklusive luksus bildekk, Yokohama sportsbil dekk, Yokohama personbil radialdekk, og Yokohama kompakte by- og mini bildekk.
Yokohama Tire gir pålitelige vinterdekk for personbiler, for eksempel V902A-Winter Inspiration, V902B-Winter Inspiration og V903 for små biler med direkte trekkraft, som holder seg stabil på veien og gjør deg modig. Dekk gir perfekt komfort og sportsbalanse, utmerket våt ytelse, lav ekstern støy, fordi de er sosialt vennlige, har lav rulleytelse og godkjent kvalitet.

Geolandar I / T +, Geolandar I / T-S og Advan S.T. produsert i Yokohama er dekk av høy kvalitet som brukes i sportsbiler, 4 * 4s og nasjonale biler. De utføres fullstendig i villmarken om vinteren og er produsert av trippel vannabsorpsjonsteknologi. Dekk har bedre kanteffekt, ingen sideglidning, og forbedrer trekkraft på is, og minimerer glidning i flere retninger. Advan Sports V10S, Advan Sports og Advan Neova AD08 er best egnet for sommerforhold. Den kan brukes i high-performance og high-end biler.

Kjøp & Vedlikehold Dekk Yokohama

De har OV-godkjent kvalitet og jordmiljøteknologi. Den har en høyhastighetsvurdering på mer enn 300 km / t, avhengig av kjøretøyets størrelse, med beundringsverdig tett håndtering og brudd i ekstreme tilfeller. Faktisk er Advan Neova AD08-dekk ansett som de raskeste gatedekkene i verden. Yokohamas oransje oljeteknologi som brukes i biler som AC02 C-Drive2 dekk kan sikre drivstofforbruket til inspeksjonen og maksimal sikkerhet.
Yokohama Tire har vist den stramme tilstedeværelsen av racerbanen sin, og samarbeider med World Tour Car Championship og Irish Touring Car Championship.

Alle typer dekk og mer finnes i flere detaljhandels- og grossistsentre i Storbritannia. Forhandlere inkluderer Yokohama YPT Co., Ltd., Vacu-Lug Traction Tire Co., Ltd., National Tire and Car Care og Electronic Tire. Forhandlerens nettsted er online, og kunder kan når som helst besøke nettstedet. Å kjøpe dekk online sparer tid og garanterer levering hjemme. Med Yokohama-dekk får du definitivt den beste kvaliteten og ytelsen som kan oppnås fra bildekk.