Velg det beste dekket for din CEAT bildekk gjennomgang.

tires6

Dekket er den eneste koblingen mellom bilen og veien. Et godt sett dekk forbedrer styring, akselerasjon, håndtering og bremsing av bilen, og forbedrer dermed kjørekomfort og kjørelengde.

Topp dekk til biler

Å velge riktige dekk har blitt viktigere fordi drivstoffprisene blir høyere. Valget av dekk må vurderes riktig fra alle aspekter, men følgende fem aspekter er mer kritiske:

1. Dekkstørrelse.
2. Rørtype eller rørløs type.
3. Gummiblanding.
4. Slitebanemønster.
5. Samlet kvalitet.

Størrelsen uttrykkes i et standardformat. For eksempel lyder 205/55 R 15 som:
For slitebaner med en bredde på 205 (mm), er 55 (%) høyden på sideveggen og prosentandelen av slitebanen, og R (radial) og 15 (tommer) er felgenes diameter.

De fleste velger slangeløse dekk på grunn av deres ekstra fordeler i forhold til slangedekk. Ikke bare størrelsen, men dekksammensetningen påvirker “klemmekraften”. Fakta har bevist at innflytelsen av dekkmønster på kjørelengde ikke er like stor som gummiblanding. Dekk med mønster “A” eller “V” er vanligvis ensrettet.

Velg rett sommerdekk

FORMULA I BT og MILAZE Ceat bildekk er mer populære på grunn av balansert kroppsspenning, mønster på mønsteret, utmerket avstandsfordeling, runde og solide skuldre, brede dekkroner, optimalisert underrille og andre funksjoner. Når du velger dekk til bilen din, bør du også vurdere merkeverdien. For eksempel er Ceat det første indiske dekkproduksjonsselskapet som er sertifisert av den velkjente nederlandske sertifiseringsorganisasjonen TUV ISO / TS 16949: 2002.

Gjennomgå kjøreforholdene, kompromiss aldri med merkeverdien og anbefalte spesifikasjoner – du vil definitivt få de beste dekkene til bilen din.