Topp 5 dekkmerker om sommeren.

tires3

Hvis du tror at dekk bare er drivmediet for biler, tar du ganske feil. Det er en del av bilen din som er i kontinuerlig kontakt med veien, så den har en tendens til å bli utslitt. Med unntak av denne sesongen påvirker den ytelsen til dekket. Derfor anbefales det at du investerer i riktig dekksett som er sterkt og oppfyller værforholdene. .

Topp Dekk Merker

Dekkprodusentfirmaer produserer sesongspesifikke dekk akkurat som sommerdekk, vinterdekk og allværsdekk.

Sommerdekk er spesielt designet for sommerværforhold.Disse dekkene er spesialdesignet for å prestere spesielt godt i områder der temperaturen overstiger 7 grader. Det er kjent for sin jevne løping og grep på veien. Den har et skrått mønster som gjør at den har et sterkt grep på veien.

Derfor, hvis du vil kjøre komfortabelt om sommeren uten å miste grepet på veien og samtidig ikke påvirker bildekkene dine, anbefales det at du bytter til sommerdekk.

Velkommen til DekkTeam

Handelsprisdekk samler alle populære sommerdekkmerker på en plattform. Vår nettside www.tradepricetyres.co.uk vil gi deg alle populære sommerdekk og de samme i forskjellige størrelser. Du kan kjøpe den du vil ha, og vi får den til å betale på døren din.

På dette tidspunktet har vi rekruttert noen populære sommerdekkmerker:

Continental Advanced Contact 6-Det er spesielt effektivt på tørre og våte underlag og gir god styringsrespons. Lav støy og lite slitasje, så det er veldig populært.
Dunlop SportMaxx RT 2-Nok en gang Dunlops gode sommerdekk, den kan fungere bra i våte og tørre forhold. Det gir lave støynivåer og reduserer slitasje.
FalkenAzenis FK51-Dette dekket har god kontrollerbarhet, kort bremselengde og rimelig pris.
Pirelli Cinturato P7 Blue-It har rask og nøyaktig styringsrespons og gir lav hjulmotstand.
Hankook Metrohm Prime 3 K125-It gir god håndtering og kortere bremselengde. Den lave prisen og det lave støynivået gjør det til et populært valg.