Hvordan velge nye dekk og felger.

tire2

Når du kjører bil, er kontakten med veien bare gjennom dekkene. Hvis du velger et dårlig dekk, er sjansen for å møte en ulykke større enn for en bil med en vakker bil. Anta at en stund har bilen din en veldig kraftig motor og den mest kompliserte girkassen, men dekkets underdel, og alle disse tingene er til ingen nytte.

Slik velger du riktige felger til bilen din

Når du kjører bil, er kontakten med veien bare gjennom dekkene. Hvis du velger et dårlig dekk, er sjansen for å møte en ulykke større enn for en bil med en vakker bil. Anta at en stund har bilen din en veldig kraftig motor og den mest kompliserte girkassen, men dekkets underdel, og alle disse tingene er til ingen nytte. Ved å huske dette må du være trygg på at teknologiene relatert til felger og dekk er veldig høye i denne utviklingsperioden, og jo mer de er, jo bedre. Klønete dekk kan skade en flott bil, og en bil som ikke er for drømmende kan vise mirakler og flotte dekk. Hvis du har kjøpt en ny bil, må du bytte dekk på bilen din. Du må først velge størrelsen på selskapets påmonterte dekk. Gå deretter etter et bedre dekk og et dekk som takler både våt og tørr kvalitet.

Størrelsen må være den samme som den originale størrelsen på bilen. Det andre hovedtrinnet folk tar er å plukke andre typer bilruller, av forskjellige grunner. Ulike faktorer må vurderes når du velger riktig felg og dekk. Du må vurdere dine forventede behov og kjøreformål. Du må fortelle selgeren dine forventninger. Hvis han er oppriktig mot deg, vil han kjøre deg i riktig retning. Det er bare mulig når du besøker en veldrevet butikk. Det avgjør kjøreglede. Før du går inn i dekkbutikken, må du huske noen spørsmål som vil være nyttige for ditt valg. Hvor lenge skal et sett dekk vare etter din mening? Dekk for vått vær er kravene til folk flest, fordi de fleste av oss bor i områder der vått vær er en del av livet.

Felgkonfigurator

For eksempel, hvis du bor i Washington, vil trykket ditt på våtværsdekk være større enn hos folk som bor i Arisson eller Nevada. Lavprofildekk som 50 0r 40 er store, men kan være hardere støt sammenlignet med 50 eller 60-serien. . Noen mønsterdesign er støyere enn andre. Når du velger et dekkmerke, må du huske på det. Avhenger av merkevaren til forskjellige dekk. Hvis du kjører i lav hastighet i byens gater, er det ikke noe problem, men hvis du må kjøre bil på motorveien, må du konsultere en god selger. Jeg vil foreslå det beste av dem. Du anser et dekk med en gradering på 150 og et slitasje på 50 som er større enn et dekk på 100. Dekkets faktiske levetid varierer avhengig av forholdene. Det avhenger av hvor mange dekk som kan vare, men slitebanenes levetid kan hjelpe deg med å estimere hvor mye tid som vil gå. Dette er grunnleggende kunnskap om dekk, du må huske på når du besøker markedet.