Goodyear Tire er et innovativt merke og et av de eldste merkene.

Tires1

Alle dekkfirmaer har en tendens til å overdrive den forutsigbare levetiden til dekkene deres. Standard Goodyear-dekk kan vare mer enn 30 000 til 40 000 mil, og noen ganger til og med mye lenger, mens levetiden til sportsdekk er nær halvparten av dette antallet.

Goodyear-merket er en av verdens anerkjente dekkprodusenter, takket være dekk av høy kvalitet og fantasifull markedsføring. I mer enn 100 år har Goodyear-dekk levert bildekk i forskjellige former og størrelser, pålitelige og holdbare hjul som passer i alle miljøer. Selv om selskapet hovedsakelig produserer bildekk, LGV og SUV-dekk, produserer det også en rekke dekk for industri- og romfart.

Var sommeren for varm for dekkene dine

Det er denne rene allestedsnærværende som gjør Goodyear til et av de mest etterspurte dekkmerkene i verden, fordi de er distribuert over hele verden, noe som betyr at reservedeler og erstatning aldri er for langt unna lokale ferdigheter. I dag produserer selskapet fremdeles rimelige Goodyear-dekk i store mengder, men har også kommet inn i utenlandske markeder og opererer fabrikker i Latin-Amerika, Europa og Asia-Stillehavsområdet. Det lar ikke bare produkter produseres raskere for å målrette forbrukergrupper, men hjelper også med å markedsføre merkevaren.

Det er ekstremt viktig å vurdere Goodyear, fordi det har kjøpt noen finere og flatere produsenter gjennom årene for å sikre at bare autentiske dekk kan gi en ekte opplevelse for mange kunder. Når du leter etter et svært brukbart dekk for daglig kjøring, har Goodyear-dekk lengre levetid og er av bedre kvalitet enn de som produseres av konkurrenter.

De fleste eksperter er enige om at billige Goodyear-dekk vil gjøre det bedre under de fleste våte forhold, fordi de er produsert under ekstremt høye forhold og vil systematisk bli sjekket for verdi før forsendelse. Dette gjør det til et pålitelig valg å sikre at kjøretøyet er enkelt å håndtere, en kvalitet som er utviklet takket være mange års samarbeid og høyt display racing. På samme måte, under tørre og tørke forhold, er det ikke så sannsynlig at dekkene svekkes når de utsettes for høye temperaturer i lang tid.

Trykk for å laste ned testen

Når du leter etter en bestemt type dekk som er egnet for presentasjon på høyt nivå, må du godta det, og gitt at Goodyear-dekk ikke vil vare på noe tidspunkt, så lenge det er optimalisert for bruk innenlands eller standard. Alle dekkfirmaer har en tendens til å overdrive den forutsigbare levetiden til dekkene. Standard Goodyear-dekk kan vare mer enn 30 000 til 40 000 miles, noen ganger mye lenger, mens levetiden til sportsdekk er nær halvparten av dette antallet. På den annen side er folk som bruker Goodyear-dekk trygge fordi de aldri vil være langt borte fra leverandøren, over hele verden.

Haonian Tire lager kontinuerlig nye produkter for å dekke behovene og tilfredsstillelsen, så du vil ikke nøle med å være fornøyd med dekkene du ønsker. Hvert selskap har forskjellige rabatter til forskjellige tider, så hvis du prøver å finne en god års dekkpris, er det best, du kjøper det i høytiden eller direkte fra fabrikken!